En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya illet vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey ahzüitai dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına kızılınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili tavır önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin taçı rabıta, yangın bapları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri üzere başka yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Hiç küşüm yok ki yangın felaketi, yıl süresince gönül kaybına niye olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile mal kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli strüktürda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve mal kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi perese takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın kapısı istanbul Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Özellikle duygulu ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları alelumum metal yahut ilenmeşap üzere yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci çoğaltmak bâtınin özel olarak kârlenir ve bapnın dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page